Ezoterik Tılsımlar ve Enokyan Sistem




Ezoterik tılsımlar, süptil düzlemde herhangi bir tür enerjiyi harekete geçirmek; enerjinin ve enformasyonun akışına yön kazandırmak için etki gösteren okült çalışmalardır. 

Uzay ve zaman boyutlarından bağımsız olarak, bilincin daha yüksek katmanlarından üç boyutlu fiziksel evrene akan 'Enerji' ve 'Titreşimsel Bilgi'nin, bireyin alanında dönüştürücü bir etki sağlayacak şekilde tezahür etmesi için etki gösterirler.

Simya literatüründe "Dönüşüm Çemberleri" olarak geçen Ezoterik Tılsımlar, kutsal geometri, okült sembolizm ve titreşimsel değere sahip antik alfabelerin sembolleri bir arada kullanılarak meydana gelir. Hermetik gelenekte ezoterik tılsımlar, inisiyasyon süreçlerinin, ritüelistik ve majikal çalışmaların önemli bir parçasıdır.




Tılsımlar, yalnızca belirli sembollerin kullanılmasıyla oluşturulmuş, enerjiyi yönlendirmeye yarayan iki ya da üç boyutlu okült çizimler değildir; ezoterik bir tılsım, esasen baş melek olarak bilinen evrensel yazılımlarla rezonansa girmeyi sağlamanın okült formüllerine dayanır. Bu yönüyle ezoterik tılsımlar,  'meleklerin rehberliğini alma'nın okült enstrümanlarıdır. Hermetik topluluklarda bilincin meleksel katmanları ile rezonans bağlantısı kurmaya dayanan en kadim majikal sistem "Enokyan Maji Sistemi"dir. Bu özelliğiyle Enokyan Sistem, "maji" bilim ve sanatının önemli bir ekolünü oluşturur.

Ezoterik bir tılsım, kişinin hayatında olumlu türden bir etki yaratacak 'Enerji' ve 'Titreşimsel Data'yı kişinin alanına çağırmak için okült bir enstrüman olarak çalışır.


Kişinin manyetik alanı birçok farklı katmana ve psiko-fizyolojik merkeze sahiptir. Tüm bu katmanlar ve merkezler, herhangi bir pozitif dönüşüm amacıyla okült formüllere dayalı sistemler ile uyarılabilir. 

Ezoterik tılsımlar, onu üzerinde taşıyan ya da yaşam alanında bir nesne olarak kullanan kişinin manyetik alanında süptil bir “değişim” yaratmaya hizmet eder. Böylece çekim alanının titreşimi ve niteliği değişen bireyin hayatında, pek çok farklı katmanda olumlu değişim, gelişim ve dönüşümü tetikleyici bir etki meydana gelir.



Bize ulaşmak için lütfen aşağıdaki butonlara tıklayarak bu linkler üzerinden doğrudan mesaj gönderin.







Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar